Bara för att minnas

2013-12-28 - 18:18:48 → Allmänt

Detta inlägg är inte för att det är intressant utan för att ja ska minnas och kunna kolla tillbaka på det här sen. Jag brukade ju skriva ner allt på min mobil i anteckningar, lite som en dagbok faktiskt men jag kommer inte kunna ha en mobil förens torsdag så skriver här. Det värsta är ju att jag hade hur mycket anteckningar som helst som var jätte detalierade och intressanta som jag absolut inte skulle kunna komma ihåg nu, men det kanske är bäst så eftersom jag praktiskt taget inte bara snart börjar ett nytt år utan ett nytt liv. Fuck you äckel drakfrukt.
 
Jag borde sluta läsa horoskop, det är för mycket som stämmer, läskigt mycket! speciellt så kollade jag ett för mitt år 2013 och huuuuur mycket som helst stämde, hemskt.Ända sen dess har jag bokstavligen varit beroende av att kolla mitt dagliga horoskop och dom stämmer ruskigt bra dom med. Fast det skrämmer mig, är jag verkligen så förutsägbar? Är alla skyttar likadana eller är det bara mig det stämmer så jävla bra på?
 
http://blogg.veckorevyn.com/astrobloggen/2013/03/16/alla-teckens-karlekshoroskop-for-2013/
Detta är så läskigt att jag dör hahaha 
och haha ja, jag var intresserad över mitt kärlekshoroskop för året som gått... 
 
Stämmer det lika bra in på er?
 
Sen kan vi prata lite om jul, på julafton så va ja hos mormor med släkten men det var mycket lugnare i år än vad det brukar vara men det gör inte så mycket, var mysigt ändå!
Sen juldagen kom elin och daniel ner (wehooo) och HAHAHA daniel gav mig världens hemskaste julklapp, alltså inte innehållet, men själva paketet. Innehållet va en halvsprucken iphone ja ska få låna av han.
 Okej så det började med att han kom insläpandes på en stor jävla trälåda som han dessutom snickrat ihop själv, den va stor alltså, inte liten, jag överdriver inget i detta inlägg
 
Sen fick jag SKRUVA upp den jäveln, när ja fått av en sida så ser jag MASSA isolering som jag får gräva ut, då kommer jag till något hårt och då har han slått in mobilen i extremt mycket fogskum, så jag fick sitta och rycka bort i typ 20 min, sen så hade fogskummet där inne inte TORKAT så det va typ som klister fast värre, mycket värre,  och jag var tvungen att doppa hela händerna i det för att få upp lådan och hela den processen tog väll typ en halvtimme eller nå sen så fick jag tvätta händerna i 45 minuter för det gick verkligen inte bort. Men iallafall så är det skönt att han bryr sig om mig så mycket att han anstränger sig så pass :') hahah 
 
Sen har jag fått pengar, smink,träningskläder, mängder i choklad,hår och hud produkter, en väska, och sist men inte minst victoria secret trosor, haha löööve♥ 
 
Sen utav en anledning så har jag inte firat med pappa och systrarna än men det ska jag göra snart! :) 
 
 
Japp nu får det fanimej vara nog för idag, och kanske t.o.m detta år! kramkram
 
 

Fotobomb

2013-12-23 - 03:00:59 → Allmänt

Sådär, då har jag redigerat en del bilder lite snabbt så här kommer dom!
 
 
Min födelsedag /min födelsedags mat typ haha
haha extremt bra bild på mina fina... 
 
 
oooooch nu till London:

 
absolut älskar den här bilden, turister på hög nivå
 
 
 
haha hello tant
men hjälp
Det är synd att den här sista bilden blev suddig men resten är jag nöjd med! 
 
 
nu ska jag nog gå och lägga mig, inte för att jag är speciellt trött men jag behöver vända tillbaka dygnet känner jag!
 
nightnight 

Bra väder

2013-12-23 - 01:59:43 → Allmänt

Hejsan allihopa! Det kan vara för att det är runt jul och så, men jag ser ingen direkt mer anledning till varför jag är så glad som jag är. Jag borde egentligen vara ledsen med tanke på allt som hänt och så men nej känner mig ganska lycklig. Kan ju vara för att ja ska sitta uppe hela natten och redigera bilder från min födelsedag/ england till julmusik alldelles själv, för att jag VILL 
nu undrar ni förmodligen vad som är så dåligt som hänt och de ska ja berätta lite snabbt i punktform
  • Stulen mobil, som ja sagt typ 219230 gånger nu
  • idioter i min närhet
  • ingen julgran (extra viktig punkt hahaha)
  • blivit näst intill pank efter england =kommer inte kunna handla de ja vill på mellandagsrean
  • det är varmt och jag orkar inte öppna fönstret eller stänga av elementet
  • jag håller på tappa min motivation till träning och det är tack vare den här jävla julmaten och godiset
  • Emma bryter traditionen och kommer inte va med på jul
  • mamma är arg på mig, tror jag iallafall
  • jag är iallafall arg på henne, hahaha alltså vad gör jag, typ pratar med mig själv och förstör punkterna
  • har reklam just nu på spotify
  • babblar om ingenting 
  • har ingen julkänsla
  • JUSTE, VÄDRET, I mean what is this 
  • okej det var nog allt 
 
 

Because im beautiful

2013-12-20 - 18:17:15 → Allmänt

nu ska ja dra mig mot örebrooo till emma och emelie!
 
 trevlig fredag allihopa! 

Jullooov

2013-12-19 - 15:22:52 → Allmänt

Hej alla glada, idag tog jag jullov efter att ha spelat en dogdeballturnering i skolan. Det va filmtema och vi va zorro, dock så kom inte hälften av alla som skulle komma så vi va 5 mot 10 varje match vilket gjorde att vi fick storstryk hahaha okej inte alla gånger, vi va nära på vinna en faktiskt, helt sjukt! 
Hahahaha mitt lilla förlorarlag :') bilden bjuder jag tyvärr på för att skära bort mig skulle inte bli så bra.. 
jag hade kul ändå och nu är det ju som sagt lov så inte hänga läpp! 
ja ja tycker om att klä ut mig, herrrååå

Hemmaaa

2013-12-16 - 15:24:50 → Allmänt

Nu är jag tillbaka i min kära håla och plågas av min fotstank (ärlig och fräsch tjej) 
Har shoppat miljooontals grejer i london och 90 % är ifrån primark, haha bästa affären på denna jord! 
väst- 100 kr
skor 150 kr 
alla trosor typ 10 kr styck
och det är inte heller fula eller dåliga saker om man säger så. 
Hörde någonstans att primark är billigare än ullared och har bättre kvalle än H&M, haha löve 
 
Nu ska ja packa upp, eller nej först ska jag städa ur min garderob där uppe så jag för det första har plats för att packa upp, sen ska ja packa upp, sen duscha sen sova, jappjapp
 
 
Bilder kanske kommer någongång när jag orkar! 
 
 
Vill ni mig något får ni fortfarande skriva på fb, har fortfarande ingen mobil
 
 
 
byyyeee

hahaha

2013-12-09 - 21:17:52 → Allmänt

Ni vet hur man brukar kunna se vad människor skulle vara för djur ifall man var ett, tydligen skulle jag enligt hannah vara just denna fågel:
Tjejen alltså, till höger
 
 
och jag har iiiingeeen aning om varför men jag håller med henne lite :o haha 
 
okej bra då vet vi moa! hejdå

I dare you

2013-12-09 - 21:09:37 → Allmänt

Alltså det är sjukt vad tråkigt jag har om dagarna utan mobil, speciellt när ja är själv hemma haha horrible!
Men det är inte länge kvar nu tills london och idag började jag packa, eller ja, det är inte så mycket att packa med tanke på att jag ska handla mycket där borta så packar så lite som möjligt! 
 
Något som också är skönt är att jag är klar med mestadels av skolgrejer ända tills avslutningen, det är ett prov kvar, senså! Fick reda på att jag fick F på spanska provet, haha fyfan..första F:et på gymnasiet.  Fast till mitt försvar så fick ALLA det och typ mer än hälften har klagat hos rektorn nu på läraren. Tack vare det har vi börjat gått till kl 5 på måndagar för vi bytt lektionstider, så jag kom hem kl 6 idag, vilket gjorde att jag inte kunde vara med på träningen.. 
 
Sen så ska vi tydligen inte ha någon riktig julavslutning på vår skola utan vi ska ha dogdeball turnering klassvis istället, haha funkar mig och jag är skit taggad! 
Man kan vinna på två saker, bästa utklädnad och bäst spelande, vi kommer förmodligen inte vinna på någonting utav det men jag är glad ändå! vi bestämde idag att vi ska va filmen zorro, så alla kommer väll se ut typ såhär:
haha inte exakt som han, men den där för ögonen kommer väll alla förhoppningsvis ha? I think, and hope, annars jävlar 

stackars mig

2013-12-07 - 22:22:00 → Allmänt

Okej så jag har inte skrivit på ett tag och jag planerade att lägga ut bilder från min födelsedag osv från min mobil, men den blev stulen igår, tjohej. 
Tagen ur bakfickan på dansgolvet, alltså finns inte ord för hur mycket jag hatar människor som stjäl. Äckliga falska jävlar är ni. Så jag grät och sen så grät jag lite mer och nämnde ja att jag grät? alltså det är bokstavligen ett mirakel att jag har kvar vatten i min kropp 
 
Även fast det finns gott om vidriga männsikor som jag precis sagt så får man inte glömma alla medmänniskor! 
kan inte ens räkna hur många det var som brydde sig om mig, som verkligen försökte hjälpa till. En tjej kom fram till mig när ja satt inne vid toan och grät (ja juste, grät gjorde jag ju) och försökte hitta min mobil med appen "hitta min iphone" men det misslyckades. Det tog ett bra tag och jag älskar att hon som främling verkligen tog sig tid för mig! Sen när jag var där ute och grät så kom en tjej med en filt till mig, och jag fick massvis av kramar från randoms och huuuuur många som helst tröstade mig, vissa mycket, vissa lite, men fortfarande medkänslan fanns där!
Polisen var dessutom jätte förståeliga, gjorde verkligen ett bra jobb! hur många poliser som helst hjälpte till och jag som vanligtvis är livrädd för poliser ville nästan uttrycka lite fyllekärlek till dom allihopa, hahaha. Sen får vi absoluuuut inte glömma han gustav, en ängel är han. Han gick med mig överallt och hjälpte till och pratade med polisen och letade med mig och tröstade mig hur länge som helst och alltså helt underbar människa, ifall du läser detta (vilket jag tror du aldrig kommer göra) så tack, verkligen tack! Tack för att du finns, tack för att du är som du är, tack helt enkelt! Och som ni förmodligen alla förstår så gjorde papola samma sak som gustaf fast ännu bättre, jag säger bara såhär, en bättre människa än papola finns inte. 
 
 
Som sagt så fyllde jag år och jag vill bara tacka alla för de fina presenterna jag fick! 
 
okej nog med kärleksförklaringar,
Nu ska jag fortsätta kolla breaking bad och njuta av denna hemska lördag! tjoheeeej
 

RSS 2.0