hejhejhallå

2014-04-30 - 09:10:32 → Allmänt

Tänkte bara passa på och skriva hej medan jag har tid för det. 
Vet inte om jag redan berättat det men bor iallafall inte i Frövi längre, utan nu bor jag med mamma i linde och nu i veckan flyttar jag med pappa till Örebro. Just so you knooow
Snart är det sommmmaaarloooooov, ska bli så grymt skönt! Ska dra till thailand då i 2 veckor, liseberg med papola och så ska hon och jag försöka hinna med att cykla till göteborg. Yes ni läste rätt. Förstår ingen hur kul det skulle vara att cykla, med endast typ en ryggsäck på ryggen och tälta på nätterna och cykla på dagarna?! liiife
Tänk, det är sommar, det är varmt, man kan bada och "tvätta" av sig i sjön när man känner sig smutsig och ja, härligt helt enkelt! sen tar vi tåget tillbaka, tror inte min kropp skulle orka med 10 dagar i sträck, utan får nog börja lite lugnt haha 
det tar alltså runt 5-6 dagar att cykla, kanske lite mer, beror på hur fort vi rör oss framåt :) 
sen stannar man och käkar när man blir hungrig och sen fortsätter man trampa. Det lilla problemet jag har är att ja vet inte hur stor plats ett jävla tält skulle bli att ha på ryggen... haha 
men det löser sig! 
 
Idaaag, ska ja "fira" valborg med papola, och grilla och äta gott med henne, sen gå till brasan i linde, om de finns någon...hahaha 
ta det lugnt helt enkelt, jämfört mot förra året haha 
Ska flytta med pappa imorgon så det är därföör :) 
Ha det gott! 
 

Kvällens ämne

2014-04-16 - 00:43:00 → Allmänt

Okej så eftersom ja är tjej i tonåren är det rätt uppenbart att jag har (förutom mat) killar i tankarna. Äckliga, underbara och obegripliga varelser. 
 
Har under kvällen stormat en massa hat mot killar till mina vänner och mitt i allt kom jag på denna text: 
 
Killar är typ som att stå på en jävla stock i vattnet, man måste hela tiden hålla balansen, ibland träffar man på en sten och då kan de skita sen, men de kan också bli bra, och sen helt plöstligt kan det från ingenstans komma ett jävla vattenfall!
 
Jag tror fanimej det kan vara det bästa jag skrivit i hela mitt liv. Dör vad sant det är. 
Ni killar är sådana ostabila varelser och man vet ALDRIG vart man har er. 
 
 villl skrikaaaaaaa :) 
 
 
okej nu ska jag fortsätta kolla Game of thrones som jag idag började kolla på, turdeluuu
 

Allt är medias fel

2014-04-15 - 01:59:12 → Allmänt

 
 
Att blogga handlar inte bara om att skriva vad jag gör dagligen utan tänkte mer berätta vad som pågår i min hjärna. 
Det här med "perfekta kroppen", hur ofta tänker vi inte på den egentligen? 
Jag kan berätta att jag tänker på det varje dag, och det är inte EN gång om man säger så. Kollar mig nog sammanlagt minst 50 gånger i spegeln varje dag och tänker varje gång:
usch måste träna magen
fy armarna har fett så de räcker
du den där rumpan måste vi göra större 
kan inte mitt hår bli längre snart
 
Jag säger inte att jag står och verkligen granskar mig 50 gånger, utan det är bara när ja under de få sekunder jag går förbi en spegel, eller spegelbild över huvudtaget (kan lika gärna vara en bilruta) och tankarna är så naturliga att dom ploppar upp där utan att ja knappt är medveten om det förens nu när jag tänker på det. 
Förmodligen känner sig många träffade, eller kanske inte, vad vet jag? Skönt för er isåfall! 
 
Samtidigt så är jag så väldigt dubbelmoralisk av mig att jag några gånger per dag tänker, äsch jag är inte perfekt, men måste man vara det? 
jämför mig också ofta med andra kvinnor, jag VILL inte göra det, men jag gör det automatiskt för att genast känna mig lite bättre till mods för att ja trots alla velningar åt den där chokladen (t.ex.) 
Nu är det ju inte så att jag har alla svar på alla problem och detta är ingen skoluppgift så jag ska inte ge er lösningar på problemet jag själv handskas med. 
Däremot kan jag råda er till att börja se det positiva i er själva. Tänk att "men det här är jag nöjd med" istället för "det här är jag inte nöjd med". Tankarna påverkar faktiskt allt, true fact. 
 
 
Hade mest lust att skriva av mig, men kan faktiskt med 100% ärlighet säga att jag tycker alla människor är vackra i sig.
 
 
 
 
Godnatt, kanske dags att soova nu, ska försöka vända tillbaka på dygnet iallafall lite :) 
 
 

Fredag

2014-04-04 - 14:16:18 → Allmänt

Heeej mina fina läsare, just nu har jag precis blivit klar med ALLA programmeringsuppgifter så nu är bara slutuppgiften kvar (som är typ den största menmen haha) 
i övrigt sitter jag och lyssnar och sjunger på disneylåtar och irriterrar alla runt omkring mig, men hellu det är fredag
 
kan lova att jag är dubbelt så glad som ja ser ut på den här bilden.. haha
 
Ha en bra helg! 

RSS 2.0