Hälsningar Birda

2015-02-25 - 22:31:49 → Allmänt

Hejsan alla fina!
 
Jag kan inleda med att jag varje dag i 4 veckors tid frågat Moa (skärpning) om hon kan uppdatera sin blogg. Om hon har skrivit något inlägg får ni svaret på om ni bläddrar ner lite. Men men det finns inte mycket att göra åt detta så nu har jag tagit tag i saken själv och skriver här i bloggen så att jag själv kan läsa mitt egna inlägg i Moas "uppdaterade blogg" flera gånger om.
 
Trots att jag inte hinner träffa Moa så mycket nuförtiden så ska jag sammanfatta så mycket som jag vet om hur februari månad har varit för henne:
 
- Moa valde alltså att plåga sig själv genom att kolla på 50 shades of grey på självaste alla hjärtans dag tillsammans med Alexandra. (Förlåt Moa vet att du tyckte om den). 
 
- Moa och jag hade en ultramyssöndag där vi käkade allt onyttigt vi kunde komma på och kolla på massa gosefilmer <3 
 
 
"they are well belong fit, they are lush" "pour moi, they are sex gods" -Min och Moas favoritrepliker angående dessa boys från Angus, Thongs and Perfect Snogging
 
Söndagen blev en måndag och vi bestämde oss för att laga amerikanska pannkakor till frukost. Vi var totalt värdelösa på det och fick ingen instagramvänlig bild tyvärr.
 
 
De blev brända, kletiga och sirapen vi hällde på visade sig vara honung (hehe i papolas kök är det alltid garanterat att du INTE hittar precis det du behöver för tillfället). Moa blev mest upprörd över honungen :/
 
 
För att kompensera upp att i princip alla var i alperna eller sälen så bestämde vi oss att åka till den bästa skidanläggningen av de alla - klacken. Okej det finns typ 2-3 backar där men med rätt sällskap är det faktiskt kul. Vi tog bilen dit och åt alldeles för mycket fika och tog alldeles för många filmer och bilder i backarna. Denna gång fastnade jag varken i någon lift, åkte störtlopp ner för backen eller ramlade så jag halvt slog ihjäl mig.
 
 
I backarna 
 
 
Liften stannade upp och började åka baklänges hahah, vet inte hur vi lyckades överleva det men det var fan nära döden upplevelse. 
 
 
*Moa kan du ta bild på mig när jag häller cola i glaset så att det ser ut som om jag är omedveten om att du tar kort på mig* 
 
 

- Sen har Moa haft ett liv och festat medan jag har jobbat. Vill ni se hur Moa såg ut så är det bara att kika på Strömpis FB-hemsida och kolla på den senaste videon som är upplagd där hon syns i typ 0,4 sekunder.
 
- Min älskade vän har efter 2 år tagit ur tandställningen och har världens sexigaste leende och tänder <3
 
 
 
- oooch nu är hon sjuk min lilla gose så hon får krya på sig och har inga bilder på när hon är sjuk så kan jag lägga upp lite andra mysiga bilder
 
 
mina favoriter <3
 
 
moa har alltså ritat denna, kolla vilken talang?????? så duktig
 
 
 
kära kalket
 
 
en bild från götet
 
 
Karusell i England är läskigare än här i Sverige
 
 
världshistoriens bästa bild på Moe
 
 
 
Det var allt för mig, nu håller vi tummarna för att Moa ska uppdatera mer så att hennes enda och trogna läsare (jag) har något att göra på dagarna.
 
/Papolis
 
 

RSS 2.0