Finally home

2013-06-24 - 00:38:37 → Allmänt

Nu har jag kommit hem och veckan på västkusten var bättre än ja trodde att den skulle bli! Vi for runt lite överallt och hade skapligt tur med vädret.
 
Nu och en vecka framöver ska jag träna, försöka va med så många som möjligt och tagga som satan inför bråvalla som är på lördag! sjuuuuukligt taggad på avicii och det kunde inte ha vart bättre tillfälle för honom att skapa min favorit låt- Wake me up
svimmar vad bra den är! 
 
Dessutom ska jag eventuellt till frimis på torsdag med ellen eftersom anton ewald (som förövrigt sett mig käka cheeseburgare för en vecka sedan) vara där och spela! 
Haha jag och han satt typ mitt emot varandra fast vid olika bord på donken i mariestad och det var en ren slump att vi kom dit exakt samtidigt, btw så kan jag inte äta fint så ifall han skulle känna igen mig så skulle det vara som "den osminkade och nyvakna tjejen som proppa i sig två cheeseburgare" yees thats me haha
 
 
Har inte haft så roliga inlägg på sista tiden så tänkte krydda på med några bilder från alla studenter jag vart på:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
fyfan vad ni är bra♥
 
 

Brist på internet

2013-06-19 - 10:08:25 → Allmänt

Okej så det har gått 14 dagar på lovet och 13 av dom har jag tillbringat i en stuga, börjar tröttna nu haha!
Jag var hos Daniel och Elin och hjälpte till med att bygga huset osv, sen åkte jag till pappa och hjälpte han flytta och nu är jag i en stuga någonstans på västkusten och chillar vid poolen hela dagarna!

Vi ska fira midsommar här och tydligen så är det ett måste att vi kommer och firar med grannarna och hela deras släkt, haha vi får se hur det går :)

Vi ska tydligen ha en såndär "typiskt" svensk midsommar som jag inte upplevt sen jag var liten. Vi ska ha 5-kamp,tipspromenad, åka traktor och plocka blommor med alla de 1000 småbarn och sen klä stången med dom!
Sen kommer den pyttelilla nackdelen, vädret, det ska Spöregna heeela dagen hahaha

Ha det bra! :))


Sommarlov

2013-06-05 - 17:50:38 →

Idag inledde jag mitt sommarlov med pizza, glass, mycket sol och med papola, med andra ord: kunde inte blivit bättre!
SÅ JÄVLA SKÖNT, vetskapen av att jag inte har några som helst måsten 👌
jo ioförsig så är jag rätt busy nu framöver eftersom ja ska nu på fredag först kolla på studenter, sen ska jag iväg direkt till Stockholm och besöka bror min, sen på söndag kommer vi hem och på måndagen åker jag till Gävle till pappa, kommer hem på torsdagen och på fredagen blir det ännu mer studentfirande! efter det kan jag chilla haha

Vet fortfarande inte ifall jag ska med till västkusten med mamma och Mange under en vecka vid midsommar, visst det kanske finns massa saker att göra där borta, men tänk om inte.. Då blir det skit tråkigt! svårt val, ja!


3 dagar kvar!

2013-06-02 - 14:26:59 → Allmänt

Hej, som vanligt så är jag sämst på uppdatera haha 
Tänkte bara skriva att jag är svin taggad på sommarlov, då kan man göra samma sak som jag och amanda gjorde igår, fast typ varje dag!? huuuuuur underbart som helst! 
Jag sola och sen åkte vi och bada och åt glass, det var  faktiskt inte så jävla kallt i vattnet som alla tror! 
 
aja för att inte dra ut på mitt ointressanta liv så skriver jag om kommande saker denna vecka: 
  • Imorgon ska vi till ånnaboda med alla teknik klasser, haha med andra ord, 50 killar på ett ungefär och 5 tjejer haha! Vi ska typ bada, köra volleyboll och gå på glödande kol (kommer dö) 
  • onsdag tar jag sommarlov :D
  • fredag ska ja kolla på fulla studenter i örebro haha
  • 'Eventuellt ska jag till pappa i helgen ifall jag inte tänker fel
  • veckan efter där tar ju lindeborna studenten så då firar vi Emma! 
Yes lite smått mycket nu ;) men det är så det ska va! 
 
ingen bild men de går bra ändåå
 

RSS 2.0