blöttttttttttt

2014-11-29 - 14:29:42 → Allmänt

 
 

Panik

2014-11-19 - 00:33:36 → Allmänt

ska klippa mig imorgon och jag har sån jävla panik, har på riktigt inte klippt mig på över ett år, ÖVER ETT ÅR, förstååååår ni! Och det har växt så mycket och hon kommer säkert klippa bort alltihop, snagga mig t.o.m för att det är så slitet, jag vill inte.... Men den bästa känslan är ändå när man klippt sig och drar fingrarna genom det  helt otoviga, Lena, godluktande håret. Sen när man kommer hem och ser sig i spegeln gråter man en timme eller så, hänt ett par gånger, men det blir kul
 
Kom på att detta är den bild som är tagen senast jag klippte mig, alltså 59 veckor sedan, horrible, ser ni hur kort det är eller :( 
 
 
 okej nu ska jag mentalt förbereda mig inför morgondagens dramatiska händelser och försöka sova, godnatt

personlighetstest

2014-11-15 - 21:56:00 → Allmänt

 
Alexandra sa att hon gjorde ett personlighets test och eftersom jag är så pass nyfiken så var jag också tvungen att testa. Testet är ca 100 frågor typ och är bara ja och nej frågor. Mitt resultat blev ENFJ, vilket är ett utav de mest ovanliga, vilket jag gillar skarpt haha! I USA är det endast 3 % av tjejerna och 2% av killarna som är likadana som mig. Det finns tydligen 16 olika "personligheter" kan tilläggas. Ni undrar säkert vad det betyder, för det gör jag till och med själv men alltså det länkades till olika sidor som kunde förklara vad en ENFJ är för någon.
|
Kände igen mig sjukt mycket i nääääästan allt, var någon liten småsak som inte stämde in, den delen med att jag gillar konstverk och museeum, haha alltså nja, det är fint att kolla på men inte direkt att jag skulle föredra att gå på museum ifall jag hade bättre alternativ.
Iallafall så var det mest hur personen är i sig som det skrevs om, hur man behandlar andra och hur man fungerar helt enkelt. Det var förklaringar på engelska men jag översätter det lite med egna ord. En ENFJ människa är en som är väldigt skicklig på att läsa och förstå människor. Att hjälpa människor ligger en varmt om hjärtat och man känner en skyldighet till att hjälpa utsatta. Man kan ge utan att kräva någonting tillbaka. EN ENFJ människas mål är typ att få andra människor att utveckla sig själva, därför kallas en ENFJ även för "läraren". Man ser poteniall i människor och vill hjälpa de sträva högre. Man tycker även om att leda och har inget problem med att ta tag i situationer/aktiviteter. 
Man är bra på komminucera med människor och är bra på att formulera sig i både skrift och tal. Man kan ibland egnagera sig för mycket i hur andra mår och därför glömma bort hur man själv mår. Man har djupa tankar kring livet och behöver ganska ofta vara för sig själv för att liksom processa dem. Promenader ute i naturen är därför uppskattat så personen i fråga har en bra miljö typ. 
|
Andra människor älskar att vara vid en ENJF människa då den sprider så pass mycket glädje, en ENJF människa vet hur man gör för att folk ska må bra. 
|
Alltså det här, och så sjukt mycket mer stämmer så väl in på mig, ganska galet hur ett test kan beskriva hur jag är som person, då känner man sig inte lika speciell trots allt haha
|
Det låter ju förmodligen som att ja skryter när jag bara berättar om hur bra jag förstår människor osv, men dom som beskrev min "personlighet" skrev ingenting dåligt haha, förmodligen gjorde dom det inte på någon annan heller. 
 
 
 

Frenemies with benefits

2014-11-11 - 09:30:00 → Allmänt

Hello, jag tycker som ni kanske vet om att skriva och går därför en skrivande kurs i skolan. Eftersom jag då blev nöjd med min novell som var det senaste arbetet vi hade, tänkte jag publicera den här innan den försvinner när dom startar om datorn från grunden som dom gör då och då.. Here it goooes. BTW ha i åtanke att det inte alls ser likadant ut här som i word, bloggen vägrar typ göra mellanrum där det egentligen ska vara det... Därför kom ja precis på att jag kan göra | <-- sånna, så det blir mellanrum, okej trevlig läsning! haha
 

Jag vinglade fram igenom det stora badrummet fram till handfaten. I spegeln såg jag en suddig version av mig själv. Mitt blonda långa hår hade blivit svettigt och tovigt av allt dansande, men jag orkade inte lägga energi på att fixa det. Längst bort vid toaletterna satt två tjejer och pratade. På grund av den dunkande musiken utanför kunde jag inte urskilja vad de sa, men man såg på dem att det var allvar. Utan att lägga mer fokus på saken ställde jag mig i kö till toaletterna. Det låg papper och vattenskvätt på hela golvet. Det stod tre tomma ciderflaskor vid handfaten och det luktade rök från tjejerna framför mig. Allt fick mig att må illa, speciellt tanken på vad Han precis sagt till mig.

|

Han påstod att han saknade mig och att han ville att jag skulle följa med honom hem. En del av mig tjöt av glädje. Han sa verkligen att han saknade mig, mig. Jag skulle få föra handen genom hans bruna mjuka hår igen. Känna hans fuktiga läppar och drunkna i hans perfekta bruna ögon. Samtidigt visste jag att han inte menade det han sa. Han tycker fortfarande om Henne. Det kommer alltid vara hon, hans jävla ex. Han fick mig att bli så oändligt kär i honom och allt som hände var bara en lögn. Han utnyttjade och behandlade mig egentligen som skit, men jag var för naiv för att se.

|

 Tankarna fick mina blå ögon att fuktas och en främmande tjej frågade om jag mådde bra. Jag skämtade bort det med en lögn och gick sedan in på den äckliga toaletten. Jag fällde ner det redan uppfällda toalettlocket och satte foten på det. Jag kände mig väldigt vinglig, så jag höll i båda kanterna på båset. När jag sedan kommit upp och nådde takluckan, kunde jag hämta spriten jag gömt där. Det var Han som lärde mig det tricket. ”Billigt och bra” brukade han säga och skratta stolt. Hans leende… Mina tankar var så många att jag inte visste om jag skulle skratta eller gråta.

|

Allt är regnets fel... Om det inte hade regnat den där kvällen hade vi aldrig åkt hem till honom. Hade det inte regnat så hade vi tältat och stannat där vid sjön. Men bara för att det började spöregna och åska så kunde vi inte vara kvar där. Ingen utav oss tjejer tyckte att sova i ett genomblött tält en hel natt lät speciellt lockande när han gav oss erbjudandet att komma hem till honom på fest istället. Typiskt nog bodde ingen utav oss förortstjejer i närheten heller, och kunde alltså inte åka hem eftersom klockan var så mycket. Sen är det också han Niclas fel, han den där killen som vi fick lifta med in till staden. Hem till Honom. Hade den snubben haft vägarna förbi bara tre minuter innan så hade allt varit bra nu.

|

Men eftersom det blev som det blev, fick jag uppleva vad jag då ansåg var den bästa kvällen i mitt liv. Alla var glada och jag fick äntligen träffa honom för första gången. Han var mer än jag förväntat mig och jag var så lycklig. Jag levde i den där lilla drömvärlden i några månader innan han tillslut sa sanningen. Sanningen som gjorde att de rosa molnen jag vandrade på, plötsligt blåste iväg och jag föll.

|

Jag tömde det sista ur pluntan och la ner den i Bh:n. Jag gick ut till spegeln igen där jag fixade till tovorna i håret och sminket som kletats ut lite under ögonen. Det stod några tjejer i vägen för utgången, så jag fick tränga mig fram. Under tiden såg jag ett par förväntansfulla ögon där utanför titta på mig. Han stod på andra sidan rummet och istället för att gå mot honom svängde jag höger mot trappan. Jag kände hans nu förvånade blick i min nacke, men jag tittade aldrig bakåt.

|

Det fick räcka nu.

|

 Aldrig mer. 


halloween/alla helgons dag

2014-11-01 - 21:36:13 → Allmänt

Ska försööka skriva här lite mer regelbundet men inget jag kan lova kommer hända. 
Igår festade alla, eftersom det var halloween, men själv stannade jag hemma och åt godis haha. Hade en godisfri dag, så va ju tvungen att utnyttja den till fullo, och sen för att jag inte hade någon lust alls för att festa, känns som att jag festat lite för mycket nu förtiden, men nu på fredag är det på't igen eftersom hannah fyller år :D... haha sen kommer december bli kul:
 5e- min födelsedag,
10e- norlie och kkv till strömpis (WOOOP)
sen är de jul och nyår och grejer så ännu mer fest
 
det här med halloween och alla helgons dag..vad är problemet, vi håller på få en ny tradition hit till sverige och varför så emot det? det är ju jätte kul att klä ut sig och det blir ännu en dag vi svenskar firar något gemensamt, älskar högtider! Det står att alla helgona firas mellan 31/10- 7/11, så kan inte ni som klagar på att halloween förstör denna högtid bara skita i att fira den just på halloween, som är EN dag och inte en hel vecka. Jag vet inte vad ni anser, men jag anser att halloween var igår,31:a, dagen man klär ut sig, går bus eller godis och festar. Idag, lördag den 1 november, anser jag att man ska gå till graven och sörja, och INTE festa/klä ut sig. Vi måste skilja på att sörja för dom döda och klä ut oss till dom. Halloween är över gott folk. 
 
Haha eftersom folk konstigt nog älskar att läsa om personer som misslyckas med sitt liv, så bjuder jag på lite av min vecka: planen var att plugga, jag skulle läsa en hel bok, jag skulle göra klart hemsidan, göra en jävla massa på mitt gymnasiearbete och sen plugga kemi till mitt prov,
det ENDA jag gjort, har varit att läsa boken och ja är inte ens klar än, jag är på riktigt sämst på att planera mitt plugg, jag kommer definitivt inte klara av universitetet ifall jag inte förbättrar mig. Jag är bäst på att skjuta på saker, göra klart läxan dagen innan osv men det kommer inte hålla i längden. 
 
Nu ska jag kolla på lite mer kläder på internet, samt deppa över att jag inte har råd att köpa dom, wooopie, goodbye
 
 
 

RSS 2.0