Dagen före papolas födelsedag

2013-08-31 - 19:06:34 → Allmänt

Idag så plockade vi svamp, jag,papola mamma och Mange. Men det blev inte så värst mycket svamp utan mer fårklappning och magnus-letande.. Och för att inte glömma så skrek jag och papola halsen av oss eftersom vi tappade bort dom hela tiden haha... Vi hade båda två mobilerna i bilen, så det hela var inte så värst genomtänkt...
men mestadels så vart det inte speciellt mycket svamp eftersom vi inte hitta några... sämst!

När vi tappade bort Magnus så åkte vi till en bondgård där det var en tjej som visade vart mamma skulle gå för att hitta honom och under tiden satt jag och papola kvar i bilen, sen vart vi bjudna på saft och fick klappa alla deras närgångna får!




Sen, när vi kom hem så gick vi och födelsedagshandlade en massa mat tills imorgon :D såååå taggad!


Andra året irad

2013-08-21 - 18:44:36 → Allmänt

Japp, idag var andra dagen i skolan och alltså andra dagen i 2an. Vi tyckte att vi lika gärna kunde passa på att vinna stads"kampen" iår igen så det gjorde vi, med över 400 poäng mer än dom som kom 2a dessutom haha, iallafall om man räknar som jurryn räknande (tänker inte gå in på detaljer ;) men vi hade vunnit även fast dom hade räknat korrekt så det gör ingenting. 
 
Några utav uppgifterna, tog aldrig en bild på hela papperet för jag tänkte inte på det...
Dom hade först glömt bort våran mat så vi fick annan än dom andra men, haha, jag klagar inte! 
En uppgift vi hade, ta en "kreativ" bild vid bron vid slottet typ, ja den är ju vid bron oooch vid slottet.. haha för kreativ är den fan inte. Fick dock poäng för den ändå
hahahaha jaajamäään, det jag gör ska föreställa ett "J"...
lite awkward med tanke på att det där är utanför rådhuset, med andra ord mitt på stan där massa människor kollade, men att bjuda på sig själv är något jag gillar ändå haha
maaaan tackar! 

medan vi ändå håller på

2013-08-12 - 00:39:00 → Allmänt

Eftersom jag redan är igång med bloggandet kan jag berätta lite om det superfina bröllopet jag var på igår, helt magiskt var det. Tim, min kusin och hans fästmö Åsa anordnade det jätte mysigt och var utomhus och grejer någonstans i närheten av nora. God mat och dricka med trevliga människor, bättre första bröllop får jag inte! :)
 
Hahaha så att jag inte glömmer måste jag skriva ner dikterna jag skrev på bröllopet som toastmasterna sedan läste upp inför alla (den delen missade jag att dom skulle göra haha)
Den jag skrev som var ifrån Elin (min brors tjej för er som inte vet)
: Till det finaste brudparet jag någonsin sett, jag ska fanimej fånga eran bukett // Daniels Elin

tyckte det var lite passande nu när dom nästa år ska gifta sig i thailand, och hallå, gissa vem som ska vara made of honor ;) yää mee!
 
och juste, dikten jag skrev ifrån mig.. haha det var den enda dikten som dom läste upp namnet på.. :( alla garvade dock bara åt mina haha... meningen kanske var att man skulle vara seriös.
 
: Åsa och Tim här kommer ett rim,
  Ett rim om er ja det kanske ni ser,
  Med ett bra bröllop med mat och dricka, försöker jag skriva denna dikt med en fyllehicka,
  Med andra ord önskar jag er en ljuvlig tid, en tid som varar tills ni vilar i frid // moa
 
 
 
även här tycker jag det är lättare att visa med bilder så här kommer det en del! 
haha Lotta♥
hahaha eeeeelin
haha jo alltså jag försökte få en bild på elins fina håruppsättning..
pusshej

Lite saker har hänt, ja.

2013-08-11 - 23:38:57 → Allmänt

Ja, allt som jag skrev i de förra inläggen har hänt och jag orkar inte berätta allt lika detaljerat som jag egentligen borde. Meeen jag börjar med bråvalla, vilken dag.
Bästa dagen i mitt liv faktiskt, klår allt. speciellt Avicii, utan honom skulle bråvalla inte alls va samma sak. 
Det vi gjorde var: sprang i spöregnet med maten (langoos), såg massa folk som gick utklädda typ, lyssnade på grymt mycket bra musik, skrattade åt de mesta och levde livet helt enkelt!
Kaaan ni dessutom fatta att vi nästan stod längst fram på Avicii!? det var bara två rader med människor framför och de va så trångt att vi höll på dö, eller ja haha, speciellt papola  gjorde det;)
seeer ni hjärtat, jätte många gjorde så under perioden av en låt typ. 
 
Jag ska lätt på festival igen nästa år, vilken det blir är upp till artisterna men jag ska definitivt campa denna gång har jag bestämt! 
 
Nog med festivalsnack, nu till kreta
Som ni kaaanske vet så hängde linnea med till kreta och där borta var redan resten av min släkt typ, haha men vi som hängde mest ihop var jag linnea emma och emelie. 
 
på dagarna solade vi antingen vid poolen eller havet, åt gratis pizza, toast,glass och fick även hur mycket dricka vi ville när vi var på hotellet (vilket inte var så jävla bra för min vikt känner jag haha) sen på kvällarna gjorde vi iordning oss och stack ner till emma och emelie som alltid höll i förferren haha, sen så blev det ecplise (utestället vi alltid var vid) och var där till typ 5-6 haha, inte riiiktigt samma tider som här i sverige. 
 
Nog med prat från mig, här kommer lite bilder:
 
orkar inte ladda upp bilder så tog dom jag redan lagt upp på instagram,
tjääo

RSS 2.0