Några bilder från balen

2014-06-10 - 01:14:40 → Allmänt

 
så fina så
 

är det bara jag?

2014-06-05 - 23:28:31 → Allmänt

Okej så lite allmän fakta om min vardag innan jag börjar dra igång med rubrikens fråga. 
Tänk också på att jag skriver bloggen för att jag tycker det är kul att kolla tillbaka på vad som hände och när så det är därför jag rabblar upp olika onödiga saker som dessa: 
jag är HELT klar i skolan nu, alltså är ledig på måndag och tisdag bara för jag inte har något mer att göra, och onsdag tar vi officiellt lov. Hade sista lektionen idag i webbutveckling och fick presentera mina sidor, förstår fortfarande inte att jag hann, jag var så jäävla stressad, hade hur mycket som helst med cheerleadingen också eftersom på loppet av en vecka typ har tävlat och haft uppvisning + vanliga träningar, det har varit kaos rent ut sagt! 
älskar den här bilden, detta är innan vi startar! :) 
okej så nu till det intressanta med detta inlägg
 
jag har tänkt på det på sistonde och förmodligen har någon annan i världen också tänkt samma tanke. Är det inte konstigt hur dagarna är så lika varandra fast ändå så olika? 
vissa dagar, typ som igår, så skrev alla hela tiden till mig på mobilen, (hahaha nej försöker inte låta som mrs popular) alltså det var allt från att alla snapa, skrev på kik, smsa,ringde, ville få tag på mig, ville va med mig, ja allting, och sen nästa dag (bokstavligen) så skriver ingen, och man typ, nehe... 
säger inte heller att jag inte skriver först för det gör jag, men liksom, att gå från att vara hur upptagen som helst ena dagen till att ingen vill få tag på en nästa dag... ja vet inte, kanske bara mig detta händer haha 
okej märker att jag låter som en liten ledsen tjej som bråkar med sina kompisar, men nej menar inte så, är inte alls ledsen utan tycker bara det är konstigt och lite komiskt hur det kan bli så
 
till något helt annat: ingen här som är frivillig att cykla till göteborg med mig i sommar? spelar ingen som helst roll vem du är, bara du är rolig, snäll och sjukt taggad! tänk att sova ute i tält, och sen kanske grilla, och sen cykla hela dagen(i normal lugn takt, det är fan inget marathon vi snackar nu) och sen fråga folk efter vägen när mobilen dött, ja leva som FÖRR I TIDEN, jävlar vad jag tjatar om det förflutna.. verkade bara så mycket roligare.. 
folk är så instängda här
man anser att föds man i sverige ska man leva här, hahaha ja men titta vår jävla nationalsång liksom, JAG VILL LEVA JAG VILL DÖ I NORDEN, alltså, NEJ?! det vill jag inte alls, så ingen idé att jag lär mig resten av låten. 
nu ska jag slå på game of thrones och käka ostbågar, fyfan vad jag äter nu för tiden, min djävul på vänsteraxel är i farten.. 

RSS 2.0