Pinsamt svenska folket!

2013-02-24 - 19:23:00 → Allmänt

Alltså sluta rösta på Ulrik bara för att han är "snygg" "underbar" "har världens bästa sångröst" osv. Ja, han kanske sjunger bra men hans låt var rutten! inte något vi kommer vinna med!
 
Förresten så röstar ni svenskar som arslen i år!
 
Själv tror jag att Begging med anton ewald har en riktigt stor chans, eller han skulle ifall ni inte var så tondöva och skickade honom till andra chansen istället. Men men, nu till gårdagen:
 
Höll på tappa andan igår när gruppen "behrang miri" sjöng c'est la vie!
 
 
SÅ JÄVLA COPY:
 
Deras version av C'est la vie/ eller som dom döpt den till- jalla dansa sawa: 
 
Orginal låten c'est la vie: 
 
 
Måste ni t.o.m härma khaled med hans trummor i början?

Känner bara för det

2013-02-10 - 22:05:36 →

Amanda fick mig att vilja skriva ett inlägg när hon nyss skrev till mig " och du har alltid vågat stått ut, är avundsjuk på det" :') jag blir så rörd! Känner mig som värsta superhjälten som folk ser upp till!

Alltså jag vill bara säga att det finns människor till allt, det finns folk som tänder på dom mest absurta saker enligt mig, men som är fullkomligt normalt för dom. Vad som då gör mig en medmänniska är att jag accepterar det! Jag bryr mig inte om vad folk tycker! Åtminstone FÖRSÖKER ja att inte bry mig men självklart har jag känslor precis som alla andra! Det är lite svårt att ignorera när någon slänger ur sig elaka saker till en.

Det jag vill säga är att om du har lust att göra/säga någonting någon gång, så tveka inte mer än 3 sekunder som ja brukar tänka! Bara gör det! Så länge inte någon tar illa vid på något sätt! Då ska du låta bli.

Visst ta dig 3 sekunder att klura ut vad följderna kan bli men om det bara är possetiva saker så varför inte göra det?
Det som brukar stoppa en är alla andra människor, dessa jävla blickar och skitsnack. Skit på er. Va den du vill vara och ingenting ska stoppa dig!

T.ex för några veckor sen kom jag till skolan med blått läppstift, min mamma blev såklart bekymrad över vad folk ska tycka och folk kollade på mig, både som att dom var avundsjuka på att jag vågade och som att jag hade världens värsta smak eller nått men smaken är som baken-delad, &ja tycker det är snyggt så det är inte din ensak eller hur? :)

det ja vill säga är att DU är DU! Originalet som är värd mer än en kopia!


Hjälp mig vinna!

2013-02-06 - 17:05:40 → Allmänt

Det är en tävling på G som betyder sjukt mycket för mig att vinna! Ifall du skulle vara så underbart snäll att hjälpa mig att vinna den är det bara att följa dessa steg: 
 Gå in på http://whaam.com/MoaNyqvist och tryck på bilen. Till höger står det "like" tryck där. Där efter så måste du registrera dig och sen bekräfta det på din mail, efter du gjort det så går du in på min profil igen och gillar! 
Tack i förhand, det betyder sjukt mycket för mig! 

Dags att göra ett inlägg?

2013-02-03 - 20:43:09 → Allmänt

Jag går nu på cheerleading, jag är fortfarande ensam tjej i klassen, jag försöker få ett blondare/längre/tjockare/lyckligare hår vilket jag absolut inte lyckas med! Jag är ständigt depp, skit jobbig och behöver vänner, vet att du är sugen! 
 
Iaaaallafaaaalll som papola brukar säga så är jag allmänt- Trött på mänskligheten. 
 
Har en tjej/kille ett (enligt dig) fult klädesplagg på sig, kommentera inte det?!
Varken till dina kompisar och absolut inte det till personen. Tror ni att personen mår bra av att se dina bitchiga blickar? Eller om en person har gjort en sak som enligt dig är opassande t.ex legat med fel person eller käftat emot läraren. Vafan har det med dig och göra? Personens val att agera som den gör så tro inte att du är på något sätt mer betydelsefull, för ALLA och då menar jag ALLA är lika mycket värda. Det spelar ingen roll ifall du följer modet,sjunger på gatan, går som en gorilla, tycker om att äta jord, är ihop med en som är 40 år yngre, har hängpattar, är gay, är kär i ditt syskon, biter av dina tånaglar, sjunger som en kratta, eller har en konstig hobby, för det finns ingen som är bättre än dig, eller sämre än dig. Däremot finns det vissa människor som behandlar andra på ett helvetes sätt, skit på er. 
 
Tack för mig, ville bara skriva av mig. 

RSS 2.0