It just getting started!

2011-01-04 - 18:50:09 → Allmänt

Min mamma är som hon är, lika idiotisk som vanligt, och hon vet att hon är det själv, för jag har sagt det till henne, och ja kommer aldrig ta tillbaks de!
jo titta, jag sitter tydligen framför datan och tv,n för mycket, men vafan finns det att göra här i frövi???
Menar hon att ja ska umgås me henne ? , typ va me och massera folk, eller kö några perversa yoga- ställningar där nere som hon gjorde i morse, eller ska ja kanske plocka ur diskmaskinen, gå ut me soporna, damsuga och se glad ut, FUCK NO!
så då sitter jag vid datan,Tvn, ibland är me kompisar och stan och sånt, som typ dom flesta gör ?:O
men nej, inatt nån gång, dampa hon loss för att  ja inte stängde av den, så då tog hon min data, och ryckte ut sladden på den.
och imorse när ja skulle hämta min data för att ta ut skivan, för det va sista avsnittet av one tree hill skivan, och då får ja inte ut den, eftersom den inte har någon ström, och då börja ja dampa, och mitt i allt kommer mormor, och mamma bah: om du inte gör som jag säger ger jag den till mormor
( tror hon det själv eller ?) JOMEN TACK DU, sladden är nu hos mormor och kommer va där i ett dygn eller två eller tre eller hur många som helst, för jag tänker inte ge mej! hon ska inte lixom bestämma ALLT över mej ? fuck her fucking duck
HHAHAH, oj arg...

Kommentarer
NATHALIE - blogg om allt | http://nnathis.blogg.se/

2011-01-05 16:14:14

VIIIIIII KAN VARA :D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0